Financiar

#rabla #masini

Cele mai bune oferte pentru "Rabla"

Numeroase modele populare au acum preturi interesante datorita „sponsorizarii“ de la stat. Programul de stimulare a innoirii parcului auto national (denumit popular „Rabla“) a coborat pretul unor autoturisme cunoscute din import la cote obisnuite pentru gama Dacia, adica mult sub 10.000 de euro incluzand TVA.

Multi comercianti nu s-au rezumat doar la scaderea preturilor cu echivalentul celor 3.000 de lei oferiti de stat fiecarui client care si-a dus „rabla“ mai veche de 12 ani la casat. Ocazia a fost speculata de dealeri care ofera reduceri adiacente, pachete de dotari suplimentare sau garantie sporita.

Trebuie spus ca discounturile suplimentare sunt valabile doar pentru „Rabla“. Preturile modelelor achizitionate inafara programului sunt mai mari cu 3.000 de lei decat cele precizate.

Cum sunt atrasi clientii

Toyota ofera o reducere suplimentara de pana la 1.000 de euro pentru modelele Yaris, Auris si Avensis, achizitionate prin „Rabla“. La randul sau, Citroën isi recompenseaza clientii cu pana la patru prime de casare in plus (in functie de modelul achizitionat).

Opel vinde Corsa, Astra Classic si Astra foarte bine echipate, la preturi de intrare in gama.

Fiat ofera cinci ani garantie pentru toate masinile vandute pe durata programului de stimulare a innoirii parcului auto. In plus fata de prima de casare , oferta e inso- tita de un avantaj client cuprins intre 3.000 si 8.000 de lei, in functie de model.

CITROËN. Printre modelele care pot fi achizitionate cu reducere se mai gasesc si cateva C5-uri din generatia care va fi inlocuita peste putin timp. Cel mai mic pret poate fi intalnit insa in cazul lui C1: 7.249 de euro inclusiv TVA.

FIAT.
Bravo beneficiaza de o reducere suplimentara de 1.200 de euro. Cross-over-ul Sedici are un discount de pana la 2.060 de euro (versiunea 2x4). Cel mai accesibil este insa micul Panda, al carui pret de intrare in gama a coborat la 6.350 de euro cu TVA inclusa. KIA.

Constructorul sud-coreean ofera Picanto, Rio si cee’d prin programul „Rabla“. Un Rio motorizat decent si dotat peste medie costa 9.790 de euro cu TVA, iar un Picanto poate cobori pana la 6.550 de euro. Modelul cee’d are un pret de plecare de 11.044 euro cu TVA.

OPEL. Corsa, un model care, in mod obisnuit, nu exceleaza prin dotari in versiunea de baza, are acum nu numai un pret tentant - 8.450 de euro cu TVA -, dar si o serie consistenta de extrase. RENAULT. Megane Sedan costa 10.800 de euro cu TVA. Cea mai accesibila aparitie e Symbol Music (7.403 euro), iar cea mai surprinza toare - Megane F1 Team (230 CP si 20.100 euro).

SEAT. Vechiul model Ibiza, ra- mas inca in oferta, poate fi achizit ionat cu preturi pornind de la 9.118 euro cu TVA inclusa. SKODA. Producatorul ceh promoveaza o „clasica“, Octavia Tour (10.970 de euro inclusiv TVA), si o noutate relativa, Fabia (7.990 de euro cu TVA).

TOYOTA. Aygo pleaca de la 7.802 euro cu TVA. Un Yaris decent echipat costa 8.700 de euro inclusiv TVA, iar Avensis, cu sistem de navigatie gratuit, 15.890.

VOLKSWAGEN. Nemtii ofera un bonus de 500 de euro pentru orice model achizitionat prin „Rabla“. Cea mai putin costisitoare alegere: Polo - 8.500 de euro cu TVA.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea