Financiar

# autorizatie psi #psi

Ce trebuie sa stii atunci cand vrei sa iti deschizi un bar?

Mai mult ca sigur, fiecare persoana a visat la un anumit moment dat ca va reusi in viata sa aiba o situatie financiara de invidiat, si ca va reusi sa aiba propria sa afacere de succes.

Ei bine, exista foarte multe cazuri in care cei care au visat la afaceri de succes au depus o munca titanica astfel incat acum si-au indeplinit visul, si au o afacere de succes si o situatie financiara foarte buna.

Trebuie mentionat insa si faptul ca exista mult mai multe cazuri in care cei care au visat la o afacere de succes, au inceput afacerea, insa au esuat pentru ca nu au stiut sa gestioneze lucrurile cand au dat de greu.

Exista insa si cazuri in care cei care visau la o afacere si la o situatie financiara de invidiat, au ramas doar cu visele, pentru ca nu au avut curaj sa riste si sa inceapa o afacere.

In cazul in care si tu ai de gand sa iti deschizi o afacere, ai putea sa te gandesti foarte serios sa iti deshizi un bar, iar in continuarea acestui articol vom discuta despre acest subiect.

Se stie faptul ca foarte multi tineri isi petrec timpul liber in cafenele si baruri, asa ca poti sa te gandesti la o asemenea afacere, pentru ca nu va trebui sa investesti foarte multi bani in comparatie cu alte afaceri, si vei putea sa ai succesul dorit in scurt timp.

Pentru a-ti deschide insa un bar, trebuie sa indeplinesti anumite criterii, iar unul dintre acestea ar fi sa ai un sediu plus actele aferente, iar atunci cand discutam despre aceste acte aferente ne referim la contract de vanzare – cumparare, la semnaturi din partea vecinilor, etc.

Deasemenea, trebuie sa iti alegi un nume pentru firma, pe care sa il inregistrezi la Registrul comertului. Va trebui sa alegi domeniul de activitate conform codului CAEN, si sa alegi tipul firmei, penru stabilirea nivelului de impozitare.

Apoi va fi nevoie de semnarea la notar a actului constitutiv, si va trebui depus un capital social la CEC sau la banca. Acest capital social poate fi de 500 lei.

Ei bine, tot dosarul va trebui apoi depus la Registrul Comertului, in vederea inmatricularii firmei, si pentru publicarea in Monitorul oficial. Pentru asta vor mai trebui platite cateva mici taxe.

Apoi, vei obtine codul fiscal de la administratia financiara, dupa care va trebui sa optezi pentru ajutorul specialistilor in obtinere autorizatie psi, iar pe langa autorizatia psi vei mai avea nevoie de autorizatii si avize sanitare, de munca, de mediu, etc.

Ei bine, avand toate acestea, vei avea deja firma infiintata, insa apoi va trebui sa platesti drepturile de autor pentru muzica.

Odata ce vei rezolva si aceasta problema, vei putea incepe sa iti desfasori activitatea, si vei putea sa iti urmezi visul.

Pentru ca barul tau sa aiba succes, va trebui sa gasesti cei mai buni furnizori, care sa vina cu cele mai bune oferte, va trebui sa ai preturi bune pentru bauturi, iar barul va trebui sa arate mereu impecabil.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea