Financiar

#marketing digital #seo #strategie #marketing

Cati bani pierde un client care nu intelege ce trebuie sa contina o strategie de marketing digital?

In cadrul unei serii de patru cursuri sustinute de experti in marketing digital si comunicare, agentia Creative Business Management dezvolta toate metodele de promovare online pe intelesul oricarei persoane care isi doreste sa foloseasca in mod corect instrumentele digitale.

 

"Marketingul digital alearga la maratonul dezvoltarii mai repede ca orice alta industrie, iar clientii traditionali si-ar dori sa isi traga rasuflarea, dar nu isi permit. Timpul inseamna bani, iar marketingul digital ne dovedeste acest lucru in fiecare zi. Cu fiecare tool pe care nu il folosesti, cu fiecare update pe care nu il intelegi, cu fiecare mesaj video pe care nu il adaptezi, afacerile tale pierd bani. Cei mai multi dintre owner-ii de business inteleg ca este nevoie de implementarea unei strategii de marketing digital, dar nu reusesc sa raspunda la doua intrebari importante: "Cat trebuie sa investesc?" si "in ce canale trebuie sa investesc?", spune Bianca Preda, business manager al agentiei de training Creative Business Management.

In luna iulie Creative Business Management da startul programelor de marketing digital cu o noua editie a cursului de Marketing digital, la care sunt asteptati cei care vor sa afle care este mixul corect de canale pe care le pot folosi pentru optimizarea imaginii si a vanzarilor online. Timp de doua zile, participantii vor afla la de trainerul Ionut Condruz cum sa realizeze o strategie in acest domeniu. in aceeasi perioada, cei care vor sa se afle mai multe despre setarea campaniilor de social media vor putea participa la cursul de "Social media optimization" sustinut de Alexandra Cerbu, reprezentantul agentiei de marketing digital re7consulting. in cadrul cursului, Alexandra va trece prin informatii legate de setarea campaniilor in social media si va face recomandari cu privire la canalele care sunt cel mai des utilizate, in functie de tipul de afacere.

Urmatoarele cursuri din domeniu sunt programate pentru luna septembrie: Totul despre SEO si Initiere in copywriting si content writing vor aduce informatii noi despre modul in care realizarea de texte poate avea un impact asupra business-urilor online. Atat regulile de indexare, cat si creativitatea in elaborarea de continut de calitate vor fi subiectele pe care trainerii Creative Business Management le vor aborda in aceste cursuri.

La finalul perioadei de pregatire, participantii vor sti cum sa elaboreze o strategie de marketing digital care sa imbine cele patru canale esentiale: social media, indexarea in motoarele de cautare, realizarea de continut si publicitatea platita. De asemenea, vor avea un raspuns clar la intrebarea "Cati bani poate pierde un client care nu intelege ce trebuie sa contina o strategie de marketing digital?" si vor intelege cum sa evite aceste pierderi in toate actiunile de marketing ulterioare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea