Financiar

#vacanta last minute #oferte last minute #vacanta 1 mai

Cat te costa o vacanta last minute de 1 mai

Ofertele last minute pentru vacanta de 1 mai vin cu tarife reduse, atat pentru Romania, cat si pentru strainatate.
 

Sejur de doua nopti in Mamaia: 230 lei/persoana


De exemplu, daca vrei sa mergeti la mare, hotelul Modern din Mamaia de patru stele, ofera un sejur de de doua nopti, la pretul de 230 lei/persoana, redus de la 290 de lei, cu data de plecare 27 aprilie. Oferta nu include transport, insa micul dejun este asigurat.
 

Sejur de patru nopti in Austria: 149 euro


Haus Denise, o pensiune de patru stele, din regiunea montana Zell am See, ofera un sejur last minute de patru nopti si cinci zile cu mic dejun inclus si coffee break din partea casei, la pretul de 149 euro/persoana, de la 220 euro. Transportul nu este inclus, iar plecarea este pe 28 aprilie.

Apartamentele de patru stele sunt dotate cu un dormitor spatios, camera de zi, toaleta si dus si TV.
 

Sejur de sapte nopti in Republica Dominicana: 532 euro


Daca te tenteaza o vacanta exotica, hotelul Riu Naiboa de patru stele, din Punta Cana - Republica Dominicana ofera un sejur de sapte nopti cu masa all inclusive, la pretul de 532 euro/persoana, de la 720 euro.

Plecarea este in data de 30 aprilie, iar in pret mai sunt incluse un bilet de avion dus-intors Madrid-Punta Cana, asigurarea medicala si transportul aeroport-hotel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea