Financiar

#litoral #vacanta #romania

Cat costa un sejur prin programul "Litoralul pentru toti"

Asociatia Litoral-Delta Dunarii a lansat editia de toamna a programului "Mini preturi de vacanta - ", tarifele pentru sase nopti de cazare in perioada 1 septembrie- 15 octombrie variind intre 160 lei, la un hotel de o stea fara mic dejun, la 500 lei, pentru o unitate de , potrivit Mediafax.


La un hotel de 5 stele cu mic dejun pretul este de 499 lei pe persoana, iar la unul de patru stele, tot cu mic dejun, de 399 lei. La o unitate de 3 stele cu mic dejun pachetul costa 339 lei, iar in cazul in care turistul alege varianta fara mic dejun va plati 219 lei.

Cazarea la o unitate de 2 stele, fara mic dejun, costa 189 lei, iar cu mic dejun tariful ajunge la 249 lei.

Cei care cumpara pachetele turistice prin acest program, disponibile prin agentiile membre ANAT, vor primi un voucher care permite intrarea gratuita la unul dintre obiectivele din zona Dobrogea: Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii - Acvariu , Delfinariu, Microrezervatia Delta Dunarii, ; Muzeul de Istorie si ; Muzeul si Cetatea Histria.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea