Financiar

#brazi #brazi craciun #pret brazi

Cat costa brazii de Craciun

Oferta de brazi de Craciun este foarte diversificata si anul acesta. Pe piata se gasesc soiuri de brazi care mai de care mai interesante, la preturi diverse, pentru toate buzunarele.

 

Cei mai ieftini brazi de Craciun sunt cei de la Romsilva. Pretul unui molid este de 12-25 RON, iar al celui unui brad romanesc este de 37 RON.

In hipermarketuri si magazinele de bricolaj, un brad de Craciun cu o inaltime intre 1,25 si 1,5 metri costa 55,9 RON. Un brad originar din Caucaz, cu o inaltime cuprinsa intre 1,30 si 1,60, costa 59 RON, in timp ce unul cu o inaltime intre 1,6 si 2 metri costa 88,9 RON.

In mediul online, poti cumpara brazi argintii cu 99 RON, care au o inaltime intre 1 si 1,25 metri. La acestia beneficiezi si de transport gratuit.

In functie de soiul si inaltimea bradului, preturile pot ajunge si pana la 10.000 RON. Acesti brazi au insa peste 12 metri si vin doar prin comanda speciala.

Cel mai scump brad scos la vanzare in magazinele online este unul din specia Normandian, are intre 6-7 metri si costa 4.999 RON.

Sursa foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea