Financiar

#Fortin agency #notorietate #marketing

Castiga notorietate cu Fortin.agency - Agentie de marketing si servicii interactive

Supravietuirea si dezvoltarea afacerilor mici si mijlocii se bazeaza pe un leadership vizionar, dar mai ale pe strategii de marketing eficiente. Pentru a concura cu branduri de renume international, acestea au nevoie de o agentie de marketing capabila sa obtina rezultate notabile intr-un timp cat mai scurt.

 

Gratie evolutiei impresionante a mijloacelor de comunicare online actuale, Agentia Fortin asigura o gama completa de servicii de marketing si dezvoltare web, care vizeaza trei domenii – tehnic, creativ si comercial. Imbinate cu maiestrie si pasiune, acestea cresc vizibilitatea oricarei afaceri si transmit continutul potrivit publicului vizat.

Vizibilitate in online prin solutii integrate

Colaborarea cu o agentie specializata in marketing digital este cruciala pentru orice antreprenor care intelege sistemul de functionare a pietei si lupta acerba pentru notorietate.

Specialistii Fortin.agency imbina tehnicile de promovare media online cu cele offline, ceea ce le permite sa ofere stabilitate si unitate imaginii unui brand. Astfel, mesajul afacerii tale ajunge in atentia publicului printr-o serie strategii media, printre care:

  • Google AdWords – Campaniile de promovare Google Adwords constau intr-un sistem de anunturi realizate in jurul unor cuvinte cheie, pozitionate in primele rezultate Google. Acestea atrag mai multi vizitatori pe site si contribuie la cresterea vanzarilor, precum si la fidelizarea clientilor;
  • Link building SEO – O astfel de campanie ridica autoritatea website-ului la nivel organic si mentine prezenta cuvintelor cheie in primele rezultate Google pentru o perioada indelungata;
  • Comunicare Social Media – Serviciile de administrare continut media pe platformele de socializare asigura o buna comunicare cu propria comunitate de followers si aduc rezultate foarte bune;
  • Comunicare si Relatii Publice – Actiunile integrate de comunicare si relatii publice reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de a castiga increderea si respectul publicului tinta.

In offline, echipa Fortin se ocupa de organizarea si promovarea unor evenimente cu impact asupra clientilor si partenerilor de afaceri, care consolideaza prezenta in mediul social si faciliteaza comunicarea cu publicul interesat de brand-ul respectiv.

Care sunt pasii unei campanii de promovare ?

Pentru ca imaginea unui brand sa ajunga in primele rezultate ale motorului de cautare Google, o agentie de marketing urmeaza mai multe etape:

  • Documentarea pietei online – Primul pas consta in identificarea cuvintelor cheie, precum si a competitorilor pe cuvinte cheie;
  • Crearea de categorii pentru public si surse media – Pentru ca mesajul sa ajunga la potentiali cumparatori, publicul este segmentat corespunzator;
  • Implementarea unei campanii Google AdWords – Aceasta metoda genereaza vizite si vanzari in cel mai scurt timp posibil;
  • Campanii SEO – Cuvintele cheie sunt promovate pentru ca website-ul sa ajunga pe prima pagina;
  • Optimizarea ratei de conversie – Odata transformati vizitatorii in cumparatori, misiunea agentiei este aceea de a spori ratele de cumparare prin diverse strategii de optimizare.

Fortin.agency iti ofera integral o exprienta digitala dedicata economiei digitale a increderii

Traim intr-o lume fascinanta, aflata in continua schimbare. In era digitala, prezentul inseamna ultima versiune, iar viitorul inseamna urmatorul upgrade.

Insa, fiecare noua schimbare aduce noi oportunitati. O agentie de marketing precum Fortin stie cum sa valorifice fiecare noutate in favoarea clientului, rezultatele obtinute fiind cea mai buna dovada in acest sens.

Daca esti interesat de consolidarea prezentei online si mobilizarea audientei, ia legatura cu specialistii acestei agentii digitale si informeaza-te accesand fortin.agency.

Telefon: 0747.919.237

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea