Cererea de pe piata imobiliara a scazut considerabil, iar dezvoltatorii imobiliari apeleaza la inovatoare pentru a-si atrage clienti, ei ofera o masina bonus.

Strategia, des folosita in Europa de Vest , a fost adusa in Romania de investitorii din Craiova unde de luni bune au inceput sa se construiasca sute de vile in zona Aeroportului Craiova, scrie o masina, a carei valoare reprezinta 10 la suta din valoarea imobilului", spun reprezentantii firmei care administreaza cartierul rezidential Magnolia.

este format din 77 de vile, o baza sportiva , o gradinita si o biserica. Alti constructori, atat in Craiova cat si in Ploiesti, isi ademenesc clientii cu alte tipuri de oferte precum mobilierul din bucatarie gratis, o sau garaje.

La Timisoara Compania Victor Imobiliare le ofera tututor celor care cumpara, pana la sfarsitul anului, unul din cele 22 de apartamente cu trei camere o masina cadou. La Iasi se face schimb de apartamente, astfel Green Park isi incurajeaza clientii sa dea apartamentul vechi si diferenta pentru un apartament nou.

  •   2008-12-12
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii