Financiar

#ferratum #nevoi personale #credit de nevoi personale #credit

Cand sa iti iei un credit de nevoi personale si ce beneficii ai la Ferratum

Nevoia de bani este constanta, indiferent de salariul castigat. Intotdeauna vor fi cheltuieli fixe pe care trebuie sa le acoperim si cheltuielile variabile care se inmultesc in fiecare luna.

Uneori, oricat de mult ne-am propune sa economisim apare cate o urgenta care ne da planurile peste cap iar lista prioritatilor noastre se schimba. Unii oameni sunt mai chibzuiti si reusesc sa isi tina in frau cheltuielile, ba chiar sa mai puna si cativa bani deoparte, iar altii, in urma unor mici calcule, au bugetul pe minus.

Alteori, cheltuim salariul mai repede decat ne-am asteptat din cauza unor urgente medicale, a unor defectiuni sau pur si simplu vrem sa investim mai mult in noi si in dezvoltarea noastra.

Am realizat o lista a urgentelor cu care ne putem confrunta si am propus o solutie financiara care sa ne scoata din impas:

Problemele apar atunci cand nu ne asteptam iar defectiunile centralei, a unor electrocasnice sau renovarea unor camere ne pot da batai de cap. La fel se poate intampla atunci cand alocam o suma de bani pentru anumite nevoi si lasam descoperita o parte din chirie. Aceasta e o cheltuiala fixa, un angajament lunar care trebuie respectat. Daca ne amanam datoriile, ele vor creste si vom ajunge in acel punct in care va trebui sa ne imprumutam.

La celalalt pol, dincolo de capacitatea noastra de a gestiona corect bugetul, sunt urgentele medicale. Unele presupun cheltuieli mai mari, altele mai mici. Spre exemplu, sunt cazuri in care mergem la dentist pentru o banala carie si aflam ca trebuie sa ne facem o lucrare mult mai complexa care necesita o suma dubla sau poate tripla fata de bugetul pe care l-am stabilit initial pentru tratamentul dentar. Alte situatii similare fac referire la plata unor analize, a unor tratamente preventive sau a unor interventii medicale mult mai costisitoare.

Pentru momentele in care oricat de multe calcule am face, cheltuielile din luna respectiva ne depasesc cu mult bugetul, o solutie care merita incercata este creditul de nevoi personale de la Ferratum. Puternic orientat spre tehnologie, Ferratum este o institutie financiara nebancara care acorda credite pentru nevoi financiare urgente si care pot fi rambursate rapid. Solicitarea creditului se face online, prin completarea unui formular. Daca cererea se face in timpul programului de lucru, raspunsul se da in decurs de cateva ore iar banii ii pot fi retrasi chiar in aceeasi zi. Simplu, accesibil si “la timp pentru nevoile urgente”.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea