Financiar

#millennium bank #credit #credit ipotecar #campanie

Campanie de promovare a economisirii Millennium Bank

Millennium Bank promoveaza economisirea prin intermediul unei campanii de comunicare dedicate depozitelor. Banca asigura unele dintre cele mai atractive dobanzi de pe piata.

Millennium Bank ofera depozite in RON, EUR si USD, cu diferite termene intre o luna si 12 luni, definite pentru a raspunde nevoilor clientilor. Dobanda anuala pentru lei variaza de la 15% la 16%, iar dobanda pentru euro se situeaza intre 5,50% si 6,50% pe an, in functie de durata depozitului .

Clientii bancii beneficiaza de gratuitate in ceea ce priveste deschiderea si administrarea depozitului si au posibilitatea de a face oricand retrageri partiale sau de a denunta in avans depozitul, fara perceperea unui comision penalizator. Dobanda este fixa pana la scadenta/ prelungire automata, este calculata zilnic si platita la scadenta.

Millennium Bank, subsidiara celui mai mare grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si-a inceput activitatea pe piata romaneasca in octombrie 2007 prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara.

In prezent, Millennium Bank are 71 de unitati pe teritoriul Romaniei, dintre care 23 de Centre Financiare, 47 de Centre de Credit si o sucursala de Private Banking .

  •   2009-03-13
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

V.P.

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Care sunt pasii pentru infiintarea firmei tale

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Rolul tatalului in stabilirea bugetului familiei

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii