Financiar

#sarbatori craciun an #cadouri sexy craciun #criza financiara globala

Cadouri pe timp de criza

Sarbatorile sunt din ce in ce mai aproape, criza financiara bate la usa si multi oameni se tem de costurile ridicate ale cadourilor. Chiar daca retailerii au scos pe piata tot felul de reduceri si produse menite sa-i ademeneasca pe consumatori, acestea costa, iar in conditiile actuale banii pusi deoparte nu strica.

Cu putina creativitate , poti oferi cadouri valoroase care costa mai nimic. In cazul in care calatoresti cu avionul, ai puncte stranse pentru zborurile frecvente, si vrei sa faci cadou o excursie, o idee buna ar fi un zbor dus intors din punctele tale. In cazul in care punctele nu ajung, costurile aditionale nu ar trebui sa fie mari. Nu uita ca e un cadou deosebit si nu vei scoate bani multi din buzunar. Prietenii tai merita un cadou.

Nu lasa criza financiara sa strice spiritul sarbatorilor de iarna. In loc sa arunci o groaza de bani pe cadouri care folosesc mai mult sau mai putin, sa pierzi timp in cautarea unui lucru special, ai putea sa stai acasa si sa creezi un deosebit cadou pentru cei mai buni prieteni ai tai. Un CD cu muzica preferata sau mix-urile cele mai rare poate fi un cadou deosebit, ieftin si folositor. Fie ca esti instalator, programator sau om de afaceri, specializarea ta poate fi un cadou.

Fara a pierde bani poti sa iti oferi serviciile pentru o persoana pe care o cunosti de putin timp sau de o viata. Scrie-ti oferta pe o hartie deosebita si cuponul va deveni valoric si folositor in acelasi timp pentru cel care il primeste. O alta idee ieftina este si crearea unor poezii sau picturi. Acestea vor avea valoare sentimentala pentru cei dragi si nu te vor chinui cu cheltuiala si timpul irosit in supermarket. Probabil o carte? Ai putea sa te uiti pe rafturile bibliotecii sa vezi daca ai cartea pe care cel mai bun prieten si-o doreste de foarte multi timp. Un gand frumos, scris pe coperta de interior, nu ar strica.

Editiile princeps sunt foarte cautate si au o valoare mai mult decat sentimentala. Crezi ca ai talent la gatit? Poti sa iti surprinzi iubita/iubitul sau prietenii cu o cina deosebita, pregatita cu multa dragoste chiar de tine. Cu cat mai rar gatesti, cu atat impactul cadoului va fi mai mare. Prietenii vor fi uimiti de cat timp ai petrecut in bucatarie special pentru ei, iar cina va fi si mai deosebita. Banii economisiti prind bine in scenariile crizei financiare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea