Bursele americane au inchis sedinta de joi in urcare , dupa ce inregistrasera scaderi semnificative in timpul sedintei, in contextul deprecierii titlurilor Citigroup si Bank of America .

Conform datelor de la inchidere, indicele Dow Jones Industrial Average (DJIA) a urcat cu 12,35 puncte, sau 0,15%, la 8.212,49 puncte, noteaza AFP.

De asemenea, indicele Nasdaq a avansat cu 22,20 puncte, sau 1,49%, la 1.511,84 puncte. Indicele Standard & Poor's 500 a castigat 1,12 puncte, sau 0,13%, la 843,74 puncte.

Sedinta a fost marcata de volatilitate . Astfel, la mijlocul acesteia, deprecierea titlurilor Bank of America si Citigroup a facut ca indicele Dow Jones sa piarda mai mult de 200 de puncte, sub pragul psihologic de 8.000 de puncte.

Insa in a doua parte a sesiunii, aprecierea actiunilor companiilor din sectorul tehnologic si cel industrial au readus indicele pe verde. Cu o evolutie ezitanta spre sfarsit, Dow Jones a terminat sedinta in urcare. 

  •   2009-01-16
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Aplicatii pentru prelucrarea de fotografii pe smartphone

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii