Financiar

#bucuresti #expati #clasament

Bucurestiul, in primele 50 cele mai scumpe orase pentru straini

Bucurestiul se plaseaza pe locul 43 in topul din 2010 al celor mai scumpe orase europene pentru , pozitia fiind neschimbata fata de 2009. La nivel mondial, insa, Capitala a urcat o pozitie, pe 71, potrivit datelor transmise de firma britanica de recrutare ECA International si citate de Mediafax.

ECA International a comparat nivelul costului de trai in cele mai mari 254 de orase din lume, luand in considerare aprecierile expatilor europeni.

Printre criteriile luate in calcul la elaborarea topului se numara climatul general, , disponibilitatea bunurilor, accesul la serviciile de sanatate, locuintele, serviciile publice, infrastructura, , securitatea personala si conflictele politice.

Primul loc este ocupat de doua capitale europene, Berna si Copenhaga , fiind urmate de , Bruxelles si Bale.

Bagdad ramane cel mai putin atractiv oras pentru expati , situandu-se pe ultimul loc al clasamentului.

Potrivit ECA International, Chisinaul, care ocupa pozitia 186 la nivel mondial, se numara printre orasele europene care ofera cele mai proaste conditii de viata pentru expati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea