Financiar

#imprumut bancar #restanta credite

Bucurestenii, primii in topul restantelor bancare

Pe primul loc in topul celor mai mari restantieri la creditele luate de la banci, intocmit pe luna octombrie de Banca Nationala Romana , se afla bucurestenii si firmele din Capitala.

Datoria totala se ridica la 866 de milioane de lei atat pentru creditele in moneda nationala, cat si pentru cele in valuta. In acelasi timp, tot bucurestenii s-au imprumutat cel mai mult, suma totala ajungand la 67,92 miliarde de lei, informeaza EVZ.

Capitala este urmata in top de judetul Brasov cu restante de 114, 3 milioane de lei si judetul Bihor, unde populatia si firmele au datorii restante de 94,8 milioane de lei. Cel mai putin dator este judetul Tulcea, cu peste 7,3 milioane lei atat pentru imprumuturile in lei, cat si pentru cele in moneda straina . 

  •   2008-12-11
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.