Financiar

#piata de capital #brokeri #optimism #termen scurt

Brokerii - optimisti pe termen scurt, pesimisti pe termen lung

Analistii de pe piata de capital considera ca, desi pe termen scurt cotatiile principalelor actiuni la BVB ar putea sa mai creasca usor, pe termen lung bursa autohtona va continua trendul descrescator.

"Faptul ca investitorii sunt mai moderati, insa si tot mai optimisti , este unul dintre motivele pentru care ne mentinem asteptarile pozitive pentru luna decembrie. Increderea investitorilor in atingerea obiectivelor privind investitiile personale a crescut, comparativ cu lunile trecute. Interpretam pozitiv si incurajator faptul ca per total, investitorii au asteptari reduse legate de evolutia portofoliilor lor in urmatoarele 6 luni", considera analistii de la Prognosis.ro.

Potrivit acestora, pentru ca piata bursiera romaneasca a trecut prin momente de panica exagerata, minimele atinse ar fi greu de retestat pe termen scurt. De acum inainte analistii citati se astepta mai degraba la asezari si reajustari ale indicilor si acumulari in piata de capital. 

  •   2008-12-04
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Rolul tatalului in stabilirea bugetului familiei

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.