Financiar

#prima casa #programul prima casa #vanzare #emil boc

Boc spune ca "prima casa" ar putea fi vanduta de maine

Programul "Prima casa" ar putea fi operational incepand cu 8 iulie, potrivit premierului Emil Boc, desi exista unele "probleme birocratice care nu au fost inca rezolvate de catre banci", spun dezvoltatorii care participa la programul social. Pentru ca programul sa poata fi accesa, Fondul National de Garantare trebuie sa emita normele specifice, iar Guvernul si bancile trebuie sa semneze protocolul, demersuri care inca nu s-au facut, a declarat Valentin Ilie, CEO al companiei de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Primul ministru Emil Boc spune ca prima casa din programul omonim poate fi vanduta de maine, in timp ce participantii imobiliari au dubii. In opinia acestora, exista probleme birocratice pe care institutiile bancare inca nu le-au rezolvat, iar Fondul de Garantare nu a intocmit inca normele specifice programului.

"Din cate stiu eu, Fondul National de Garantare trebuie sa emita normele pentru acest program, iar protocoalele intre Guvern si banci nu au fost inca semnate", a declarat si Valentin Ilie, CEO al companiei de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania, potrivit Ziarul Financiar.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

  •   2009-07-07
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii