Financiar

#guvern #emil boc #profit #impozitare #impozit

Boc: Neimpozitarea profitului reinvestit va intra in vigoare de la 1 octombrie

Guvernul a luat o decizie ferma cu privire la angajarea raspunderii pe masura neimpozitarii profitului reinvestit , care va intra in vigoare de la 1 octombrie, a spus premierul Emil Boc, care a adaugat ca la nivelul coalitiei si a Parteneriatului PSD-PDL au fost convenite pentru promovare si sustinere o serie de masuri de stimulare a economiei, informeaza NewsIn. Boc a facut aceste declaratii in cadrul unei discutii "aplicate" cu reprezentantii sindicatelor si patronatelor.

"Au fost convenite un numar de masuri pe care o sa vi le prezentam si dumneavoastra spre reflectie si completare sau argumentare, urmand ca alte propuneri care vor veni din partea dumneavoastra sa fie asimilate daca se incadreaza in cadrul macrobugetar pe care il avem in vederea promovarii, pornind de la premisa pe care am spus-o de la inceput ca inainte de a imparti ceva trebuie sa produci, deci, ca sa putem plati salarii, pensii in aceasta tara trebuie sa producem bogatie, ca de acolo sa rezulte ceea ce avem de impartit", a precizat primul-ministru.

Emil Boc a aratat ca, desi acest Guvern a primit multe critici, el a reusit sa pastreze principalii indicatori macroeconomici a caror modificare ar fi putut afecta decisiv mediul de afaceri- cota unica si TVA-ul. Pe de alta parte, a aratat Boc, prin acordul cu CE si FMI, prin corelare cu efortul BNR, s-a reusit mentinerea cursul euro-leu la un nivel stabil.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

  •   2009-08-26
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Care sunt pasii pentru infiintarea firmei tale

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: SteamOS poate fi descarcat incepand de astazi

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii