Financiar

#investitii #fonduri europene #emil boc

Boc: Ministerele trebuie sa arate cum au cheltuit banii pe investitii

Primul ministru Emil Boc a solicitat Ministerelor sa arate modul in care acestea au cheltuit banii pentru investitii si sa prezinte stadiul absorbtiei fondurilor europene de catre fiecare Autoritate de Management. Seful Executivului i-a avertizat pe ministrii ca va fi necrutator , astfel ca sumele alocate pentru investitii, ramase necheltuite, vor fi redistribuite Ministerelor care au reusit sa investeasca banii prevazuti in buget, a anuntat premierul.

Ministrii trebuie sa prezinte saptamana viitoare date privind cheltuirea banilor alocati pentru investitii si atragerea fondurilor europene de catre institutiile pe care le gestioneaza, a anuntat premierul Emil Boc.

"Saptamana viitoare am decis sa facem o analiza in Guvern a modului in care au fost cheltuiti de catre ministere banii pe investitii, a modului in care au fost atrase fondurile comunitare de catre structurile ministerelor si ale autoritatilor de management subordonate si, evident, stadiul indeplinirii angajamentelor legislative ale Guvernului pe fiecare minister, adica stadiul elaborarii si punerii in aplicare a actelor normative potrivit programului guvernamental", a declarat Boc...

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea