Financiar

#bnr reactie #cota unica 19 #dezmintire oficiala #adrian vasilescu

BNR dezminte ca sustine majorarea cotei unice la 19%

banca nationala a Romaniei s-a distantat in mod oficial de afirmatiile facute de persoane din interiorul institutiei care sustin necesitatea majorarii taxelor in 2009, precizad ca acestia nu au prezentat pozitia oficiala a BNR, care nu se amesteca in dispute politice.

"Precizez ca, la Banca Nationala , astfel de solicitari sunt facute numai la nivelul Consiliului de Administratie sau al conducerii executive si niciodata, in nicio imprejurare, nu sunt comunicate "pe surse"", a precizat Adrian Vasilescu , consilierul guvernatorului BNR, citat de NewsIn.

Oficialul bancii centrale a reactionat la stirea " Noul guvern va fi obligat sa urce cota unica la 19% pentru a face fata crizei", publicata joi de agentia de stiri. In aceasta stire se mentiona, citand surse din BNR, ca viitorul Executiv va trebui sa creasca in 2009 toate taxele, inclusiv cota unica, la nivelul de 19%, pentru a face fata crizei care va afecta economia romaneasca ...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea