Financiar

#reduceri Black Friday 2016 #Black Friday 2016 #black friday

Black Friday 2016 in Romania. S-a dat startul reducerilor! Care sunt noutatile de anul acesta

Sarbatoarea reducerilor si ofertelor are loc anul acesta la 25 noiembrie! In 2016, Black Friday devine Black Week prelungit, ce va incepe pe 20 noiembrie si va dura pana la 1 decembrie. Unii retaileri au anuntat ca toata luna noiembrie va fi Black Week si au dat deja startul reducerilor! In 2016, si site-urile de dating, cum este Sentimente.ro, sarbatoresc Black Friday!

Campania de Black Friday a inceput deja! “Campania de anul trecut a fost foarte bine primita de clientii nostri, carora am putut sa le oferim reduceri semnificate. Am scos din ecuatie asteptatul dinainte de Black Friday, trezitul cu noaptea in cap, statul la coada si bataia pe produse sau lipsa stocurilor. Consideram ca Black Friday este o oportunitate excelenta prin care sa le propunem clientilor mai mult decat preturi foarte bune la mii de articole”, a spus Carmen Capitanescu, Marketing Director Media Galaxy, citata de Ziarul Finaciar.

Campania Media Galaxy, care va dura pana la 23 noiembrie, este impartita in mai multe runde de promotii, de cate o saptamana fiecare. Ofertele vor fi dezvaluite treptat in fiecare runda si vor culmina cu runda finala in saptamana 17-23 noiembrie.

Media Galaxy anticipeaza ca volumul vanzarilor anul acesta va depasi recordul de anul trecut, cand lantul de retail Media Galaxy si Altex a avut vanzari cumulate in valoare de 80 de milioane de euro, atat online cat si offline.

Si ceilalti retaileri anunta noi beneficii pentru clienti.

„Anul acesta am depasit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu fata de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi in oferta noastra de Black Friday de anul acesta”, dupa cum a declarat Tudor Manea, general manager al eMAG Romania. La eveniment vor participa si cei 2.000 de comercianti din eMAG Marketplace, mai mult decat dublu com­parativ cu editia de anul trecut, cu pro­duse din cele mai diverse categorii.

Reduceri la reduceri de Black Friday

Si site-urile de reduceri participa la  Black Friday.  "Incepnad cu 18 noiembrie, timp de o saptamana, in fiecare zi vom avea reduceri la categorii diferite de produse. Campaniile se vor activa zilnic la 12 noaptea si vor cuprinde reduceri impartite pe 7 categorii: Gadget-uri, Home & Deco, Auto, Electronice & Electrocasnice, Fashion, Universul copiilor, Sanatate & Frumusete" , a declarat Radu Banzea, manager Teamdeals.ro

Produsele propriu-zise care vor intra in campania de Black Friday de pe Teamdeals nu ne-au fost dezvaluite, insa, conform lui Radu Banzea, "utilizatorii vor avea de ales intre mii de promotii la electronice, electrocasnice, haine, incaltaminte, produse de ingrijire personala ale sutelor de parteneri ai Teamdeals".
 

Lista magazinelor participante la Black Friday 2016 o poti gasi aici.

Sursa foto: LinkedIn

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea