Financiar

#antreprenori #furnizor

Bizz2China.ro – sau cum sa gasesti furnizorul perfect

Pentru multi antreprenori, gasirea unui furnizor de incredere cu care sa se semneze o colaborare de durata poate fi o reala provocare. Dinamica pietei, diversitatea optiunilor si diferentele existente la nivel de tarife, conditii contractuale si aspecte conexe constituie elemente ce pun un plus de presiune, mai ales in cazul intreprinzatorilor aflati la inceput de drum. Cu toate acestea, foarte multi se orienteaza catre importurile de marfuri si produse de provenienta chinezeasca. Si in acest caz exista insa o serie de provocari, care ne vor fi explicate de expertii bizz2china.ro.

 

Bizz2China este o societate ce activeaza pe piata romaneasca inca din anul 2006 si care ofera alternativele ideale pentru orice antreprenor ce alege furnizori din China. Care sunt provocarile carora expertii ce isi prezinta ofertele pe site-ul bizz2china.ro reusesc sa le faca fata cu succes? In randurile urmatoare veti gasi explicatiile necesare.

1. Identificarea furnizorului/furnizorilor

Diversitatea specifica pietei, indiferent de tipul marfurilor cautate, nu reprezinta nicidecum o piedica pentru reprezentantii bizz2china.ro. Acestia vor identifica furnizorii potriviti pentru un tip de business specific, in conformitate cu asteptarile si mentiunile oferite de client.

In cadrul aceleiasi etape, account manager-ul care se va ocupa ulterior de toate tranzactiile va verifica si legitimitatea tuturor producatorilor si furnizorilor, pentru a elimina orice posibile dubii din acest punct de vedere.

2. Compararea produselor si marfurilor din multiple puncte de vedere

In acest caz este vorba despre verificari mai detaliate, ce vizeaza atat calitatea produselor si marfurilor oferite de diversi producatori, cat si tarifele aferente acestora.

Pentru a garanta ca tarifele solicitate sunt corecte si pentru a le obtine pe cele mai avantajoase pentru fiecare client, expertii bizz2china.ro vor purta negocieri in ceea ce priveste pretul si cantitatea produselor ce urmeaza sa fie importate.

3. Verificarea calitatii produselor importate

Intrucat exista multipli factori de risc cu privire la importul din China, un control adecvat al calitatii produselor importante este imperios necesar. Acest serviciu este oferit de asemenea de expertii bizz2china.ro, care au in portofoliu sute de tranzactii efectuate cu succes si care au adus multumire deplina oricarui client. In plus, inainte de a alege un furnizor sau altul, clientul va primi chiar esantioane si mostre din produsele pe care urmeaza sa le importe, pentru a se convinge de nivelul calitativ al acestora.

4. Organizarea intregii logistice

Un antreprenor care se afla la inceput de drum si care nu a mai avut tangente anterioare cu tot ce implica importul de marfuri din China se va lovi de complicatiile organizarii logisticii. Expertii bizz2china.ro ofera din nou solutia ideala: se ocupa de tot ceea ce tine de shipping, inclusiv stabilirea celor mai eficiente si mai putin costisitoare rute de transport catre beneficiar.

In aceeasi etapa se vor obtine de asemenea permisele necesare, se vor completa formularele pentru taxe, se vor asigura marfurile, vor fi incheiate contractele conform termenilor stabiliti si se vor oferi cele mai bune solutii in asa fel incat importul sa aiba loc fara vreun impediment.

5. Eliminarea oricaror nelamuriri prin vizite la fabricile din China

Pentru a nu lasa loc niciunei indoieli pe care o poate avea clientul, expertii bizz2china.ro ofera si posibilitatea de a vizita chiar fabricile din China in care sunt realizate produsele importate.

Chiar si inainte de a alege furnizorul sau furnizorii din China cu care va colabora, clientul va avea posibilitatea de a vedea, testa si alege marfa pe care si-o doreste, prin intermediul acestor vizite in care Bizz2China ofera multiple facilitati: translator, cazare, transport etc.

Ideea de a importa din China diverse produse pentru a porni un business pare destul de simpla. Cunoscand insa toate implicatiile si provocarile mentionate mai sus, devine evident ca gasirea unui ajutor profesionist in acest sens este mai mult decat indicata.

Chiar cei care au realizat deja importuri din China si vor sa gaseasca alternative mai avantajoase pot sa apeleze la expertii bizz2china.ro. In multe dintre cazuri, dupa cum se arata si in cadrul site-ului, partenerii companiei vad colaborarea precum o extensie a propriilor afaceri ale clientilor. In acest fel, indiferent de situatie, orice antreprenor se poate asigura ca va economisi, ca va primi exact ceea ce doreste si ca propriile nevoi si interese sunt respectate intocmai. Pentru mai multe detalii, reprezentantii Bizz2China pot fi contactati folosind datele din cadrul site-ului mentionat.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea