Financiar

#thomas mirow #berd #redresare

BERD: Creditarea dificila a mediului de afaceri va incetini redresarea economica

Lipsa de creditare pentru mediul de afaceri este un motiv serios de pentru ( BERD ), a recunoscut presedintele institutiei, , adaugand ca nici economia mondiala nu da semne de redresare prea curand. Potrivit acestuia, in cel mai optimist scenariu "s-ar putea observa o tendinta de in acest an si o crestere slaba in 2010 ", desi a recunoscut ca predictiile economice nu sunt deloc sigure.

Criza economica nu s-a incheiat, iar problemele cu care se confrunta companiile in contractarea de imprumuturi sunt un motiv de ingrijorare , a declarat presedintele Bancii Europene pentru si Dezvoltare ( BERD ) potrivit unei publicatii germane, citata de Reuters.

"Criza nu s-a incheiat. Am putea observa o tendinta de stabilizare in acest an si o perioada de crestere slaba in 2010, insa este prea devreme pentru a fi siguri, in special din cauza problemelor cu care se confrunta companiile in obtinerea de credite pentru investitii", a declarat presedintele BERD, Thomas Mirow , potrivit NewsIn.

Potrivit presedintelui BERD, Letonia, Lituania, Estonia si Ungaria intampina in prezent cele mai mari probleme economice din UE.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

  •   2009-07-13
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: SteamOS poate fi descarcat incepand de astazi

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii