Financiar

#notari #primna casa #tva #guvern #unnpr

Beneficiarii "Primei Case" vor plati mai putin pentru intocmirea actelor la notariat

Tinerii care vor beneficia de " Prima Casa ", prin programul lansat de Guvern, vor plati mai putin, pe langa TVA-ul redus de 5%, si pentru intocmirea actelor necesare de vanzare- cumparare . Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania ( UNNPR ) a anuntat ca se alatura programului "Prima Casa" prin reducerea cu 30% a onorariilor atat pentru incheierea actelor de vanzare cumparare, cat si pentru autentificarea contractelor de ipoteca .

"Conducerea Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania saluta aceasta initiativa, careia considera ca poate sa i se alature prin actiunea de reducerea cu circa 30% a onorariilor, atat pentru incheierea actelor de vanzare/cumparare, cat si pentru autentificarea contractelor de ipoteca", se arata intr-un comunicat al UNNPR.

In acest sens, Uniunea Notarilor Publici va inainta ministerului Justitiei cateva propuneri privind reducerea sumelor pentru servciile de notariat.

"UNNPR va inainta ministrului Justitiei propuneri concrete pentru o reducere considerabila..."

 ( citeste continuara in NewsChannel.ro )

 

  •   2009-05-29
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.