Financiar

#inchidere cont inactiv #banca comerciala romana #comision operatiuni

BCR schimba comisioanele la operatiuni cu si fara numerar

Banca Comerciala Romana renunta la unele comisioane percepute la operatiunile fara numerar efectuate prin conturile curente, le mareste pe cele la operatiuni cu numerar si introduce la unele operatiuni un comision fix de 10 lei sau 10 euro, in functie de moneda care vizeaza serviciul respectiv, a anuntat duminica banca.

Astfel, BCR taie la zero comisioanele pentru 12 operatuni si servicii fara numerar, printre care intocmirea contractelor de garantie imobiliara de catre personalul bancii, eliberarea scrisorii de bonitate sau de referinta, transmiteri prin fax privind diverse mesaje ce privesc activitatea bancara, solicitate de client, si consultarea arhivei Centralei Riscurilor Bancare ( CRB ) pentru alte scopuri decat obtinerea de credite, informeaza NewsIn.

Totodata, comisioanele percepute la depunerile de numerar in conturile altor clienti la ghiseele bancii, retragerile de numerar la ghiseele bancii, platile intrabancare in valuta si vanzarea de cecuri comerciale vor fi modificate "in scopul redirectionarii clientilor catre alternative mai avantajoase, ce vizeaza efectuarea de operatiuni fara numerar".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea