Financiar

#bani #fondul de pensii #majorari #traian băsescu

Basescu: Fondul de pensii nu are bani sa acopere majorarile

Presedintele Romaniei a afirmat ca fondul de pensii nu are bani sa acopere majorarile facute de Guvern, adaugand ca nu poate spune cu siguranta ca nu va mai avea loc o mare criza economica similara cu cea din Statele Unite, dintre 1929 si 1933.

Seful statului a explicat ca fondul de pensii ar mai avea nevoie din buget de 1.3 milioane de euro.

"Fondul de pensii nu are bani sa acopere majorarea pornita in 2007 si devansata la 1 octombrie 2008 . Acest lucru arata ca intrebarea mea privind sursele de finantare pentru majorarea pensiilor era corecta", a spus presedintele care a afirmat ca partidele au sustinut ca aceste Surse de finantare exista.

"Trebuia sa majoram pensiile intr-un mod inteligent . Pensiile s-au marit in mod egal pentru toata lumea, pentru cei cu pensii mici si cei cu pensii mari. Am discutat cu ministrul Finantelor de cateva ori despre acest lucru", a explicat Traian Basescu, invitat la o emisiune la Realitatea Tv. 

  •   2008-11-25
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.