Financiar

#investitii #rambursare #refinantare

Bancile ar putea amana IMM-urile cu un an privind rambursarea creditelor

Sistemul bancar dispune de metode de rambursare si refinantare a creditelor pentru investitii, dar acestea sunt insuficient cunoscute de mediul de afaceri, au spus reprezentantii Asociatiilor Patronale din Romania.

In acest sens, reprezentantii bancilor din Romania au anuntat ca vor pune la dispozitia mediului de afaceri un set de scheme si metode de restructurare a creditelor acordate intreprinderilor mici si mijlocii (IMM), analizand in prezent amanarea la plata cu 12 luni a ratelor de capital aferente creditelor "in suferinta ", acordate antreprenorilor.

Consiliul de Administratie al Asociatiei Romane a Bancilor (ARB) si reprezentantii Asociatiilor Patronale din Romania s-au intalnit recent pentru a analiza propunerile privind amanarea la plata cu 12 luni a ratelor de capital aferente creditelor "in suferinta", acordate IMM-urilor, transmite NewsIn.

Sistemul bancar dispune de metode de refinantare, rescadentare , reesalonare si amanare la plata a creditelor acordate acestora, dar acestea sunt insuficient cunoscute de mediul de afaceri.

Masurile de sprijin vor fi aplicate in functie de politica de risc a fiecarei banci, in conformitate cu prevederile normelor interne si procedurilor proprii de creditare...

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

  •   2009-09-10
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: 6 sfaturi pentru a depasi plafonarea la job

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii