Investigatorii care au cercetat biroul lui Madoff dupa descoperirea fraudei acestuia, au declarat ca au gasit aproape 100 de cecuri semnate, care totalizau aproximativ 173 milioane de dolari, cecuri ce urmau sa fie trimise familiei, prietenilor si angajatilor, informeaza Bloomberg.

Procurorii facusera deja public faptul ca Madoff, conform propriilor declaratii, intentiona sa transfere intre 200 si 300 de milioane dolari in conturile unor apropiati. Aceasta constituie, pentru procurori, un motiv in pentru a relua solicitarea ca Madoff sa nu fie judecat in libertate.

Marea Britanie coboara, din nou, dobanda de referinta Banca Angliei a coborat joi dobanda de referinta cu o jumatate de punct procentual, ducand-o pana la 1,5%, ceea ce reprezinta cel mai coborat nivel din istoria de 315 a acestei banci, anunta Financial Times.

Decizia, venita la capatul a doua zile de consultari ale comitetului pentru politica monetara, este in linia asteptarilor guvernamentale. Exista insa voci in piata care sustin ca actualele conditii economice sunt suficient de nefavorabile pentru a permite o si mai mare scadere a dobanzii de referinta.

Criza financiara afecteaza si companiile de IT Criza financiara loveste companiile din IT mai repede si mai dur decat se preconiza. Intel, cel mai mare producator de cipuri pentru PC-uri, a declarat ca vanzarile in cel de-al patrulea trimiestru vor scadea cu pana la 500 milioane dolari , informeaza Herald Tribune.

  •   2009-01-09
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Care sunt pasii pentru infiintarea firmei tale

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.