Investigatorii care au cercetat biroul lui Madoff dupa descoperirea fraudei acestuia, au declarat ca au gasit aproape 100 de cecuri semnate, care totalizau aproximativ 173 milioane de dolari, cecuri ce urmau sa fie trimise familiei, prietenilor si angajatilor, informeaza Bloomberg.

Procurorii facusera deja public faptul ca Madoff, conform propriilor declaratii, intentiona sa transfere intre 200 si 300 de milioane dolari in conturile unor apropiati. Aceasta constituie, pentru procurori, un motiv in pentru a relua solicitarea ca Madoff sa nu fie judecat in libertate.

Marea Britanie coboara, din nou, dobanda de referinta Banca Angliei a coborat joi dobanda de referinta cu o jumatate de punct procentual, ducand-o pana la 1,5%, ceea ce reprezinta cel mai coborat nivel din istoria de 315 a acestei banci, anunta Financial Times.

Decizia, venita la capatul a doua zile de consultari ale comitetului pentru politica monetara, este in linia asteptarilor guvernamentale. Exista insa voci in piata care sustin ca actualele conditii economice sunt suficient de nefavorabile pentru a permite o si mai mare scadere a dobanzii de referinta.

Criza financiara afecteaza si companiile de IT Criza financiara loveste companiile din IT mai repede si mai dur decat se preconiza. Intel, cel mai mare producator de cipuri pentru PC-uri, a declarat ca vanzarile in cel de-al patrulea trimiestru vor scadea cu pana la 500 milioane dolari , informeaza Herald Tribune.

  •   2009-01-09
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: O cariera de succes la varsta de 5 ani

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii