Financiar

#avas #mircea ursache #cec bank #conducere #presedinte

AVAS: Conducerea CEC Bank va fi schimbata pana la sfarsitul lui aprilie

n cadrul adunarii generale a actionarilor CEC Bank ce se va intruni pana la sfarsitul lui aprilie pentru aprobarea bilantului bancii pe 2008, va fi schimbata si conducerea bancii, a declarat marti, pentru NewsIn, presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Mircea Ursache ( foto ). El a adaugat ca CEC Bank are nevoie de o conducere noua, mai ales dupa ce banca va fi capitalizata si se va axa pe finantarea IMM-urilor.

"Pana pe 30 aprilie se va intruni AGA la CEC Bank pentru aprobarea bilanturilor contabile pe 2008, iar odata cu aceasta, va fi schimbat consiliul de administratie , pentru ca majoritatea membrilor nu mai au nicio functie in Ministerul de Finante , si presedintele CEC", a spus Ursache.

In ultimii cinci ani la conducerea CEC Bank s-au perindat nu mai putin de patru presedinti, pentru postul de conducere al bancii aflandu-se in cursa mai multi candidati...

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea