Financiar

#avas #ajutor de stat #firme #companii #criza

AVAS: Aproape 100 de companii au solicitat ajutoare de stat

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a primit aproape 100 de solicitari de ajutoare de stat sub diferite forme , venite din partea companiilor, in contextul crizei economice, a declarat, marti, presedintele institutiei, Mircea Ursache . El a afirmat ca multe dintre acestea sunt in incapacitatea de a mai plati salariile si furnizorii incepand din septembrie 2008.

"Nu am sa va ascund ca aproape 100 de societati au solicitat AVAS ajutoare de stat sub o forma sau alta. Multe dintre aceste societati au intrat in incapacitatea de a-si plati salariatii si furnizorii din cauza crizei economice care s-a instalat in septembrie 2008", a spus Mircea Ursache.

Ursache a adaugat ca in momentul de fata institutia are circa 3.700 de companii in monitorizare post-privatizare, cu perioada scadenta 2014, iar majoritatea sunt beneficiare de forme de ajutoare de stat sub diferite forme sau ordine comune prin care le-au fost acordate facilitati.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

  •   2009-06-30
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Cum iti gasesti un job pe timp de criza?

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.