Financiar

#daune #societati de asigurare #allianz_tiriac

Asiguratorii refuza sa plateasca daunele, pe fondul crizei

Din ce in ce mai multi clienti se vad inselati de companiile de asigurari, care refuza sa plateasca daunele, din cauza crizei financiare. Una dintre aceste companii este Allianz-Tiriac Asigurari, scrie Gardianul, care prezinta mai multe cazuri concrete.

Astfel, desi clientii aveau polite CASCO valabile la momentul accidentului, acestia nu au reusit sa-si recupereze banii nici macar dupa ce au castigat in instanta. Primul caz prezentat de cotidian este cel al companiei Inter Medico Servicii din Bucuresti, care avea asigurat un autoturism Volkswagen Polo , pentru avarii si furt.

In ianuarie 2009, chiar inainte de plata celei de-a doua rate CASCO, autoturismul a fost implicat intr-un incident cu pagube minore. Asiguratorul a refuzat insa sa plateasca daunele, dand drept motivul faptul ca prima plata s-a facut cu o intarziere de doua saptamani.

Un al doilea caz este cel al unui client din Drobeta Turnu-Severin, ce are incheiata o polita de asigurare pentru propriul autoturism, un Ford Mondeo , inca din martie 2007. La jumatate an, este implicat intr-un accident in urma caruia masina este lovita pe toate partile.

Asiguratorul, tot Allianz-Tiriac, sustine ca masina poate fi reparata si ii recomanda clientului un service din Timisoara. Acesta constata ca masina poate fi adusa pe linia de plutire, dar nu garanteaza siguranta in trafic. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea