Financiar

Asigurarile de viata ar trebui sa fie mai transparente

Procesul de vanzare a politelor de asigurare de viata ar trebui sa fie mai transparent , astfel incat clientii sa inteleaga foarte bine costurile pe care le implica o astfel de investitie, afirma , directorul general interimar al ING , liderul pietei de profil.

Ea considera ca transparenta este unul dintre cele mai importante aspecte ale pietei locale care necesita imbunatatiri, iar aceasta problema au avut-o si statele vestice, unde legislatia din domeniu a fost modificata in urma unor procese rasunatoare intentate de clienti nemultumiti.

"Cred ca un lucru care va lovi intr-o zi asiguratorii este cresterea transparentei, care este foarte importanta, pentru ca asigurarile de viata sunt produse pe termen lung. Probabil ca asiguratorii ar trebui sa schimbe ceva in procesul de vanzare.

Se poate merge mai departe cu explicatiile aduse clientilor cu privire la costurile unei asigurari de viata . Trebuie sa invatam din greselile tarilor din Vest, unde s-a schimbat legislatia dupa ce clientii au intentat procese", spune Coman, care la 1 octombrie va prelua functia de CEO a ING Asigurari .

continuarea in Ziarul Financiar

  •   2008-09-16
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Cum sa-l inveti pe copilul tau valoarea banilor

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii