Financiar

#arcelormittal galati #otel #banci #credit #infrastructura

ArcelorMittal Galati roaga Executivul sa resusciteze productia de otel

combinatul siderurgic arcelormittal galati a cerut Guvernului sa accelereze lucrarile de infrastructura, pentru a mari consumul intern de otel , si sa incurajeze bancile sa reia creditarea, pentru a le permite clientilor sa cumpere mai mult otel, informeaza NewsIn.

Directorul general al combinatului, Augustine Kochuparampil, afirmat ca unitatea nu asteapta ajutoare financiare de la Guvern, ci solicita masuri indirecte de crestere a consumului intern de otel si, implicit, de relansare a productiei de la Galati.

"Noi nu am cerut si nu ne dorim un ajutor special pentru unitatea noastra de la Galati. Ce lucruri bune se vor face pentru intreaga economie va fi bun si pentru noi. Ce am spus noi reprezentantilor Guvernului este un set de lucruri pentru a se imbunatati consumul de otel. In primul rand ar fi ca Guvernul sa adopte masuri prin care sa mareasca viteza de implementare a proiectelor de infrastructura. Toata lumea stie de volumul foarte mare care poate duce la o crestere a infrastructurii in Romania si asteptam ca acest potential sa se transforme si in realitate pentru ca mai multa infrastructura inseamna si mai mult consum de otel", a declarat, duminica, Augustine Kochuparampil, CEO ArcelorMittal Galati.

O alta masura propusa Guvernului este incurajarea sistemului bancar sa relanseze imprumuturile, fapt care ar stimula clientii ArcelorMittal sa reia achizitiile de otel. "Al doilea punct important discutat cu Guvernul a fost sa adopte acele masuri care sa incurajeze bancile sa reia creditarea catre clientii produselor noastre..."

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

  •   2009-05-04
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.