Financiar

#apple #google #companii #admirat

Apple si Google, cele mai admirate companii din lume

 

Apple este cea mai admirata companie din lume pentru al treilea an consecutiv, fiind urmata in clasament de Google, in timp ce Microsoft este abia pe locul 11. Surpriza clasamentului este Amazon , care anul trecut nu se afla nici macar in primele 50, dar acum se situeaza pe locul cinci.

Cele 250 de milioane de iPod-uri, 43 de milioane de iPhone-uri si 32 de milioane de iPod-uri Touch pe care le-a vandut in 2009 si promisiunea unei tablete revolutionare au facut ca Apple sa primeasca votul pentru cea mai admirata companie pentru al treilea an la rand, scrie Fortune Magazine.

Imediat in spatele Apple sta Google, cu castiguri de 23,6 miliarde de dolari, care domina in continuare motoarele de cautare pe si care atrage cei mai destepti designeri si ingineri.

Procter & Gamble, Toyota, Goldman Sachs, Wal-Mart si Coca-Cola s-au regasit si ele in topul primelor zece cele mai apreciate companii la nivel global. 

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea