Financiar

#antreprenor #forfetar #impozit

Antreprenorii ar putea scapa de impozitul forfetar, incepand cu 2010

Mediul de afaceri ar putea fi scutit de plata impozitului forfetar, incepand de anul viitor, potrivit planului euro , citeaza NewsIn surse guvernamentale.

Pe de alta parte, urmeaza sa fie vandute participatiile minoritare ale statului  - de unde vor mai fi incasate alte 400 - 500 de milioane de euro. O alta sursa de venit ar fi valorificarea unitatilor cantitatii de emisii de noxe atribuite prin Protocolul de la Kyoto - de unde se estimeaza ca s-ar incasa alte 1,5 - 1,8 miliarde de euro.

Neimpozitarea profitului reinvestit si utilizarea garantiilor si a ajutoarelor de stat pentru sectoarele din economie, care au efect multiplicator, sunt masuri care ar putea sa stimuleze economia. Un exemplu ar fi producatorul de autovehicule Renault care, potrivit surselor citate, ar antrena alti 600 de agenti economici (funizori). Reprezentantii Guvernului au stabilit totodata sa ia masuri pentru stimularea productiei interne de utilaje agricole.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea