Financiar

#fonduri comunitare #pndr #garantare

Ajutor la demararea proiectelor pentru fondurile comunitare

Fondurile de garantare vor putea acorda scrisori de garantie pentru beneficiarii sprijinului pentru investitii finantat prin Programul National de dezvoltare rurala ( PNDR ). Acestea vor facilita accesul la sumele prevazute in contractele de finantare incheiate cu APDRP .

Aceasta masura vine in contextul in care rambursarea cheltuielilor aferente proiectelor din cadrul PNDR se realizeza numai dupa efectuarea achizitiilor de catre beneficiari , existand riscul de a pierde fondurile comunitare, deoarece sunt proiecte eligibile pentru finantare care se confrunta in acelasi timp cu o lipsa a surselor de finantare pentru demararea acestora.

Ordonanta de Urgenta privind reglementarea unor masuri pentru stimularea absorbtiei fondurilor alocate cresterii calitatii vietii in zonele rurale si diversificarii economiei rurale, renovarii si dezvoltarii satelor prin Programul National de Dezvoltare Rurala a fost adoptata in sedinta de Guvern.

Astfel, beneficiarii unui sprijin pentru investitii pot solicita agentiilor de plati plata unui avans...

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

  •   2009-06-26
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.