Financiar

# masini diesel # subventii auto #masini vechi #volkswagen

Ai o masina diesel? Volkswagen da 10.000 de euro pentru ea!

In urma unui summit al marilor producatori auto, Volkswagen a decis sa ofere subventii importante celor care doresc sa isi schimbe masinile vechi. Sunt vizate in special modelele diesel, pentru care se ofera un discount de 10.000 de euro daca proprietarii decid sa le schimbe. 

Evident, oferta se adreseaza masinilor vechi, care polueaza foarte mult. In plus, Volkswagen ofera stimulente cuprinse între 1.000 și 2.380 de euro pentru cei care vor să cumpere mașini hibrid sau electrice.

Și celelalte branduri din grup, inclusiv Porsche, Audi, Skoda și Seat, vor veni cu propriile stimulente, pentru încurajarea achiziției de mașini electrice. Un purtător de cuvânt al producătorului german a declarat pentru BBC că oferta, care este deocamdata valabila doar in Germania, ar putea fi extinsă și in Marea Britanie, relateaza incont.ro.

 

Volkswagen a venit cu acest plan săptămâna trecută, după un summit important la care au participat politicieni si cei mai mari producători auto din Germania, între care și BMW, Daimler și Opel.

Oferta va fi valabilă până la finalul anului, prin urmare se asteapta o crestere semnificativa in vanzarile auto.

  •   2017-08-10
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Stefan Pavel

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii