Financiar

#bursa #erste #bcr

Acord intre Erste si SIF-uri: Listarea BCR se amana pentru inca doi ani

Listarea la Bursa a Bancii Comerciale Romane se amana pentru inca doi ani, motivul fiind conditiile nefavorabile de pe piata de capital , informeaza NewsIn, care citeaza surse din actionariatul BCR. Potrivit acestora, SIF -urile vor putea totusi sa ceara listarea mai devreme a bancii. Erste s-a angajat, prin contractul de privatizare , sa listeze BCR la Bursa in cel mult trei ani , iar termenul expira anul acesta.

"A fost semnat cu Erste un acord de vointa prin care SIF-urile sunt de acord cu suspendarea listarii pe o perioada de doi ani de zile, datorita conditiilor de pe piata de capital", au spus pentru NewsIn sursele citate.

"Totusi, oricare dintre SIF-uri va putea solicita in aceasta perioada listarea, daca vom considera ca sunt conditii favorabile. Deocamdata, insa, nu este momentul unei listari, piata fiind foarte volatila, iar lichiditatea este redusa", a declarat reprezentantul uneia dintre societatile de investitii financiare (SIF).

Erste s-a angajat, prin contractul de privatizare, sa listeze BCR in cel mult trei ani, termen care expira anul acesta...

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

  •   2009-09-03
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Rolul tatalului in stabilirea bugetului familiei

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii