Financiar

#afaceri #ong #cultura antreprenoriala #educatie #program #fonduri europene

60% finantare pentru proiecte in cadrul programului "Cultura antreprenoriala pentru tineri si educatia pentru antreprenoriat"

Asociatiile de afaceri, administratiile publice, unitatile de invatamant, ONG-urile si camerele de comert si din UE pot accesa fonduri europene prin intermediul programului " Cultura antreprenoriala pentru tineri si educatia pentru antreprenoriat ".

Proiectele se pot depune pana pe 20 aprilie proiecte si pot beneficia de 50-60% finantare nerambursabila . Bugetul este de 2,75 milioane euro, iar finantarea din partea Comisiei Europene (CE). Valoarea minima a unui proiect pentru care se acorda finantare este de 200.000 euro, iar cea maxima de 500.000 euro.

Sunt eligibile organizatii din toate statele membre ale Uniunii Europene, din statele candidate la aderare, precum si din Islanda, Liechtenstein si Norvegia.

Programul urmareste punerea in aplicare prin promovarea ideilor castigatoare in domeniul educatiei pentru antreprenoriat in cadrul "Small Business Act" si a Agendei Oslo pentru educatie antreprenoriala in Europa...

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

  •   2009-04-13
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Care sunt pasii pentru infiintarea firmei tale

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii