Financiar

#executari silite #insolventa #credite si leasing

100.000 de romani ar putea fi executati silit

 

Luna februarie a adus o multime de executari silite , potrivit lui , fondatorul firmei de avocatura Piperea si Asociatii, specializata in faliment si insolventa , citat de incont.ro. Piperea avertizeaza ca acesta este doar inceputul, pentru ca, desi acum procedura nu permite ca oamenii sa fie in strada, acest se va schimba peste trei luni.

In ultimii doi ani s-au adunat aproximativ 100.000 de cereri de pentru persoane fizice , scrie incont.ro, citand surse din piata bancara . 

Din cauza somajului in crestere, pensionarii anticipate, somajului tehnic si diminuarii salariilor, multi dintre cei care au luat credite n-au mai putut sa-si plateasca ratele la banca.

Cele mai multe dintre cazuri vizeaza creditele de nevoi personale, insa exista si executari in cazul creditelor ipotecare sau cu ipoteca. Iar pentru cei aflati intr-o asemenea situatie, vestile nu sunt deloc bune. Potrivit lui Piperea, in prezent procedura nu permite ca oamenii sa fie aruncati in strada, din cauza preturilor mari, insa peste trei luni va fi posibil, pentru ca preturile se vor mai aseza.

  •   2010-03-11
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: O cariera de succes la varsta de 5 ani

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii