Financiar

10.000 de locuinte vor fi livrate anul viitor in Capitala

Fiecare an se anunta un nou an record pentru piata rezidentiala din Bucuresti, astfel ca dupa ce anul acesta este estimata finalizarea a circa 6.000 de locuinte, anul viitor urmeaza a fi livrate peste 10.000 de unitati, arata o analiza bazata pe datele din catalogul Ansambluri Rezidentiale , editat de Business Magazin.

Locuintele sunt cuprinse in 35 de ansambluri rezidentiale re vor fi finalizate partial sau integral in 2009, printre cele mai importante livrari numarandu-se cele din proiectul Cosmopolis din comuna Stefanestii de Jos (aproape 2.000 de locuinte in primele doua etape), cea de- a doua etapa din Baneasa Rezidential (600 de locuinte) sau primele patru turnuri din proiectul Sunset Residences din Drumul Taberei , reprezentand cir 800 de locuinte. Marea majoritate a proiectelor care urmeaza a fi livrate sunt formate din 250 pana la 500 de locuinte si sunt situate in zone precum Titan, Dristor, Vitan, Colentina, Militari, Baneasa sau Pipera.

Continuarea in Ziarul Financiar 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea