Cum alegi asigurarea

# asigurare vacanta #generali #asigurare calatorie #despagubiri #polita asigurare

Te pregatesti deja de vacanta de iarna? Asigura-te ca nu iti lipseste nimic din bagaj

Iarna, munte, zapada, relaxare, sporturi extreme, distractie. Cam asa s-ar putea sintetiza in cateva cuvinte vacanta care se apropie. Numaram deja zilele in gand, ne facem planuri si liste ca nu cumva sa uitam ceva. Iar ca o vacanta sa fie perfecta, trebuie sa fie lipsita de orice fel de griji.

 

Ai economisit luni de zile pentru vacanta de iarna. Ti-ai facut planuri, ai visat cu ochii deschisi la peisajele de care vei avea parte. Ti-ai facut calcule, ti-ai stabilit un buget. Nici nu vrei sa iti imaginezi cum ar fi ca nimic sau cel putin o parte din toate acestea sa nu se mai intample din cauza unui eveniment neasteptat. Ca sa te asiguri ca lucrurile merg perfect, pune pe lista pentru concediul de iarna si o asigurare de calatorie.

Generali si-a propus sa le ofere tuturor romanilor sansa unor vacante de vis. Pentru asta, specialistii companiei au creat o serie de asigurari de calatorie menite sa te puna la adapost. Asa ca poti alege tipul de asigurare adaptat nevoilor tale, singura ta grija ramanand bagajele si aparatul de fotografiat.

Iata care sunt optiunile de care te poti bucura:

Asigurarea Turist, pentru calatoriile in strainatate

Pleci intr-o vacanta in care urmeaza sa vizitezi mai multe capitale europene sau pur si simplu mergi sa iti vizitezi prietenii stabiliti peste hotare? Ei bine, asigurarea Turist de la Generali nu te fereste de imbolnaviri sau de accidente, dar in cazul in care, Doamne fereste, ai parte de asa ceva tocmai atunci cand te bucurai de concediu, nu vei fi nevoit sa scoti bani din buzunar periclitand bugetul de concediu.

Sumele maxime despagubite sunt de 50.000 de euro pentru Europa sau 15.000 euro pentru intreaga lume. Daca alegi o destinatie pe glob in afara de SUA, Canada sau Israel, atunci ai 30.000 de euro acoperire. O durere de masea cumplita e pe cale sa iti strice sejurul? O vizita la un cabinet medical intr-o tara straina ti-ar putea scoate din buzunar cateva zeci si chiar sute de euro.  Cu Turist primesti cel mult 300 de euro pentru urgentele stomatologice.

Asigurarea Turist Plus Premium, pentru turistii cu pretentii

O asigurare mult mai complexa, care acopera o serie mai larga de riscuri, este Turist Plus Premium. Cu o astfel de polita nu trebuie sa iti faci griji ca pierzi banii pe bilete in cazul in care vacanta iti este anulata din motive independente de tine.

Pana si grija documentelor tale e tot in sarcina Generali. Daca le-ai pierdut sau ti-au fost furate primesti pana la 1.000 de euro ca sa iti faci altele noi. Si pentru ca s-a intamplat de atatea ori ca bagajele sa se rataceasca la aeroport sau sa fie furate, Generali te despagubeste cu 400 de euro astfel incat sa nu ramai doar cu hainele de pe tine, ci sa iti continui vacanta in bune conditii.

Asigurarea eXtreme, pentru turistii dornici de aventura

Daca ti-ai propus ca vacanta de iarna sa fie una plina de adrenalina, atunci inseamna ca iubesti sporturile extreme. Sa zicem ca ai stabilit sa pleci la schi intr-o statiune din Austria, ori la snowboard, caci acolo chiar ai cum sa practici acest sport.

Generali a conceput asigurarea eXtreme Adventure, care te protejeaza in caz de accident in timpul practicarii unui sport in afara tarii, dar si pentru toate tipurile de accidente si imbolnaviri care pot interveni pe perioada sejurului.

Daca, spunem iar Doamne fereste!, patesti ceva pe partie, sa spunem, cu polita eXtreme ai transportul asigurat pana la cel mai apropiat spital si iti sunt achitate si cheltuielile medicale de urgenta ori de transport in caz de invaliditate, totul in limita a 50.000 de euro.

Iar daca pleci cu masina, ai parte de asistenta rutiera in limita a 500 de euro, dar si echipamentul de iarna asigurat tot in limita a 500 de euro.

Oricare dintre aceste asigurari de calatorie le poti incheia rapid online, cu doar 15 minute inainte sa pleci in calatorie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea