Cariera

#beneficii #angajati #somatie #smartphone #yahoo! #lucru la domiciliu

Yahoo le interzice angajatilor sa mai munceasca de acasa

Angajatii Yahoo care lucreaza de la domiciliu vor fi obligati de companie sa isi desfasoare activitatea la birou. Potrivit unui e-amail trimis vineri angajatilor, Jackie Reses, sefa departamentului Resurse Umane din cadrul companiei, i-a somat pe cei care lucreaza de acasa sa se intoarca la birou pana in luna iunie a acestui an.

Cei care nu vor respecta aceste reguli vor fi obligati sa-si prezinte demisia. Conform unei surse apropiate, citate de Business Insider, Yahoo are in prezent un numar urias de angajati care lucreaza de acasa, o mare parte a acestora fiind "neproductivi".

Conform suresei citate, Marissa Mayer, presedintele Yahoo, ar fi fericita sa le asigure tuturor angajatilor sai beneficii precum smartphone-uri, mancare gratuita sau acces la sali de sport.

De aceste tipuri de beneficii extra-salariale au parte si cei care lucreaza pentru Google si Facebook, marea diferenta fiind faptul ca cei doi giganti IT ii obliga pe angajati sa lucreze la sediu.

Sursa foto: steroid-anabolic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea