Cariera

#prognoza #avertizare #ploi #ninsori

Vremea, la extreme: vin ninsorile si ploile

Dupa cateva saptamani cu o vreme frumoasa, deosebit de calda pentru aceasta perioada, meteorologii vin si cu vesti proaste. Administratia Nationala de Meteorologie a emis in urma cu putin timp o avertizare de vreme rea, cu ploi si ninsori, valabila in intervalul 6 noiembrie, ora 10.00, pana pe 7 noiembrie, ora 10.00.

Astfel, in acest interval va ploua, in cursul zilei, in aproape regiunile tarii, in special in sud-vestul, centrul si nordul tarii. Seara, ploile se vor extinde in est, sud-est si in zona montana. Cantitatile de apa vor depasi in unele regiuni 20 de l/mp, iar izolat chiar si 35 l/mp.

Incepand de miercuri, isi vor face aparitia si ninsorile, in special in zona de munte, in Carpatii Meridionali si Orientali, unde precipitatiile se vor transforma in lapovita si ninsoare, iar vantul va sufla tare, atingand la rafale chiar si peste 80 km/h.

Sursa foto: agenda.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea