Cariera

#germania #salariu #salarii #munca in strainatate

Vrei sa lucrezi in Germania? Salariile ajung pana la 6.000 de euro

Firmele din Germania vor sa angajeze muncitori romani , pentru diferite joburi, de la mecanici industriali si sudori calificati, pana la asistenti medicali si medici. Salariile pot ajunge pana la 6.000 de euro.

Mai multe firme din Germania cauta sa angajeze, prin Agentia de Somaj Vaslui, peste 560 de specialisti in diverse domenii, se arata intr-un comunicat al institutiei. Printre locurile de munca oferite de germani se afla cele de sudor, asistent medical, ingrijitori persoane in varsta, medici, bucatari, specialisti in domeniul hotelier, electronist, electrician , sofer de camion de mare tonaj , stivuitorist, specialist software, agent call-center, inginer proiectant.

"Daca salariile sunt foarte atractive, una din conditiile principale impuse de angajatori este cunoasterea limbii germane. De asemenea, sunt obligatorii certificatele de calificare, iar experienta in domeniul de activitate constituie un avantaj", a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al AJOFM Vaslui, Laura Toporascu.

Mecanicii industriali si sudori calificati vor primi 2.800 euro pe luna, in timp ce salariile asistentilor medicali si ale medicilor putand ajunge pana la 6.000 de euro pe luna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea