Cariera

#recomandari #afaceri #sanatate

Vrei sa cumperi o afacere in domeniul sanatatii? 5 recomandari de care sa tii cont

Daca esti pe piata ca sa cumperi sau sa vinzi o afacere in domeniul sanatatii, asigura-te ca vei consulta urmatoarele sfaturi ca sa iti maximizezi rezultatele, asigurand, in acelasi timp, protectia afacerii tale.

 

Afaceri din domeniul sanatatii - dustinerea unei piete de specialitate

Primul pas pentru a intelege o profesie de specialitate este acela de a examina clasificarea acelei afaceri si posibilele sale expuneri. Acest lucru este frecvent examinat prin prisma unui asigurator, care va face aceasta revizuire a afacerii. Deci, sa incepem cu asigurarea acoperirii unei afaceri de specialitate.

Liniile de asigurari de specialitate au o serie de factori de risc, iar de asta se preocupa asiguratorii unor linii de specialitate. Sunt preocupati de riscurile de specialitate asociate in acea industrie sau grup de nisa. Subscriptorul de asigurare va examina riscul asociat industriei sau domeniului de specialitate.

De exemplu, exista cateva linii de asigurare care pot prezenta o crestere a pericolelor. Șansa ca lucrurile sa mearga prost, se vede cand ajungi la defalcarea categoriilor mai periculoase.

Sa ne uitam la un chirurg, de pilda. Chirurgii, de exemplu, pot prezenta un set diferit de riscuri decat cele ocupatiei unui medic general. Ambele tipuri pot fi costisitoare in cazul unei cereri viitoare sau a unei pierderi potentiale.

Cu toate acestea, expertiza chirurgului este necesara in exemplele cu a sanse mai mari de risc, doar prin natura muncii desfasurate.

1. Limitari profesionale ale planului

Acest lucru este adevarat deoarece, de exemplu, medicii de cabinet, care au limitari in practica lor la bolile de zi cu zi si nimic mai mult, vor plati mai putin pentru planul lor de asigurare. Practic, aceasta inseamna ca, cu pasii corespunzatori in obtinerea asigurarii si protectiei afacerilor, obiectivele finale ale protectiei sunt atinse.

Acestea pot include urmatoarele:

➢    pachet de asigurare

➢    reducerea riscului

➢    cresterea statutului reputatiei

2. Acoperire pentru malpraxis medical

Baza acoperirii malpraxis medical se aplica din acoperirea de asigurare ce rezulta din prestarea, sau esecul de a presta servicii profesionale. Aceste leziuni pot aparea sub forma de leziuni corporale. Unele dintre aceste optiuni de asigurare sunt acoperite de sectiunea de vatamare corporala, a politicii de malpraxis.

Sa folosim un exemplu medical pentru a defalca care este costul general, inainte si dupa o eventuala revendicare ce o poate contine.

Aceasta perspectiva va oferi o perceptie mai buna despre cum sa procedezi corect acoperindu-ti si asigurandu-ti investitia, care, in acest caz, este profesia ta medicala.

In industria medicala, profesiile multora formeaza diverse tipuri de profesionisti. Acestea conduc la existenta unei polita de asigurare de raspundere civila generala, care contin conditii diferite in functie de specialitate si expunere la risc.

Exista multe grade in cadrul profesiei medicale, mai ales in cadrul medicului, sau al grupului de chirurgi.

De exemplu, sa folosim cazul unui chirurg. Un chirurg, spre deosebire de alti medici generali, ca un internist, au un set complet diferit de riscuri izolate de acea nisa medicala specifica. Costul pentru daune si pierderi poate fi extrem de costisitor, datorita riscului ridicat si a naturii profesiei.

3. Expertiza medicala

Acest lucru se datoreaza faptului ca un chirurg este considerat a avea o expertiza. Aceasta expertiza medicala este necesara in domenii mai mari de riscuri si practica medicala, datorita riscului ridicat.Expunerea profesionala la risc nu se limiteaza la doar amploarea sau sfera miscarii carierei.

4. Concentratia profesionala a sanatatii

Concentrarea este specializarea unui profesionist intr-una sau cateva categorii ale afacerii sale. În scop ilustrativ, un agent de asigurari sau un broker, poate agrea sa se concentreze pe asigurare specifica de nisa. Aceasta nisa de asigurare specifica poate avea, de asemenea, nevoie de studii superioare, sau anumite desemnari profesionale. Multi profesionisti in asigurari cauta aceste desemnari atat in ​​liniile comerciale, cat si in cele personale.

În cazul contractarii unor diversi parteneri de afaceri in vederea dezvoltarii businessului, cum ar fi furnizori de medicamente sau de echipamente medicale etc., este necesara sondarea eligibilitatii pe care acestia ar trebui sa o aiba in vederea incheierii unor astfel de contracte. Acesti potentiali parteneri pot fi examinati temeinic cu ajutorul unei platforme online de specialitate in domeniul companiilor din Romania, prin punerea la dispozitie a unei liste complete a firmelor din Romania, prin intermediul careia iti poti alege partenerul tau potrivit de afaceri.

5. Formula afacerii asigurarilor

O formula si o ecuatie de asigurare sunt elaborate de fiecare operator de asigurare pentru aceasta analiza de gestionare a riscurilor. Daca te confrunti cu respingerea asigurarii, de multe ori agentii sau brokerii de asigurari, vor cauta doar un alt subscriptor. Acest lucru se datoreaza faptului ca exista unii asiguratori cu care este mai usor de lucrat, in timp ce altii, nu atat de mult.

Aceasta comparatie este intemeiata in unele cazuri, deoarece acest tip de evaluare a asigurarilor este subiectiv.

Selectia sa este determinata de persoana care genereaza un audit pentru admiterea acoperirii.

Sursa foto: https://www.pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea