Cariera

# castiguri uriase #cum sa faci bani #castiguri

Vrei sa castigi 20.000 de dolari pe luna? Iata cum poti reusi

Desi pare greu de crezut, o suta de mii de romani sunt angajati la studiouri de acest gen pentru bani. Principalul motiv pentru care accepta aceasta meserie atat de blamata este ca au castiguri mari. Unii romani sunt singuri, altii au familie, cert este ca veniturile ii conving sa accepte astfel de job-uri, fara a se gandi prea mult la consecinte.

 

In aceasta meserie, castigurile sunt foarte mari, ele ajung si la 20.000 de dolari pe luna. Sunt modele angajate la astfel de studiouri care castiga suma asta si in doua saptamani, din bonusuri si bacsisuri. Probabil pare incredibil, dar astfel de locuri de munca sunt preferate de anumite fete, mai ales de studente la medicina sau la drept care nu au niciun venit. Ele spun ca sunt modele si ca nu fac decat sa converseze si sa apara imbracate in lenjerie sexy. Probabil ca si asta este un mod de a castiga bani, dar parca e greu de crezut ca sumele colosale vin doar din talentul de a conversa. Probabil este vorba de mai mult, de show-uri erotice care aduc o multime de bani .

Si totusi, ce fel de munca este asta? Daca am intreba pe cineva care lucreaza deja la astfel de studiouri de videochat gen NightProwl probabil ca ne-ar spune ca job-ul lor le aduce multe avantaje dar si dezavantaje. Unde inclina balanta, probabil ca doar banuim, nu vom sti adevarul niciodata. Cert este ca pentru a castiga bani nu este suficient sa zambesti la camera, trebuie sa ai talentul de a conversa, sa stii sa vorbesti limba engleza la nivel mediu si desigur sa ai un program special prin care sa atragi atentia utilizatorilor.

Aceasta modalitate de a castiga sume mari de bani intr-o perioada scurta de timp este frecvent aleasa de tinerele care au o situatie precara si care sunt nevoite sa-si castige existenta. Ele discuta cu utilizatorii si incearca sa aiba un comportament prin care sa-i atraga, astfel castiga mai multi bani decat si-au imaginat.

Modelele care vor sa faca foarte multi bani trebuie sa stie sa pastreze interesul clientului. Pentru asta nu trebuie sa se dezbrace, uneori este suficient sa-si foloseasca inteligenta si sa stie ce subiecte de conversatie sa abordeze. Cu cat vorbesc mai mult timp, cu atat castigurile cresc, mai ales cand tariful este de 9 dolari pe minut.

Potrivit celor spuse de o parte din romanii care lucreaza in aceasta bransa, in videochat se joaca teatru, se joaca un rol, se minte foarte mult si se mimeaza. Femeile, indiferent ca sunt mai tinere, de 19-21 de ani, sau mai mature, de 40-46 de ani, de obicei trebuie sa fie suficient de atractive si sa joace rolul unui personaj erotic sau non-erotic. Totul depinde de strategia pe care o abordeaza, castigurile depind de modul cum se prezinta, cum se comporta, cum vorbesc, de multe subtilitati pe care le invata pe parcurs si care le ajuta sa faca cat mai bine acest job, in sensul ca ajung sa castige mai mult.

Toata lumea stie cam in ce consta esenta acestei munci ca model pe un astfel de site, este clar ca fetele sau femeile comunica cu utilizatorii printr-un program special care transmite imagini de pe o camera web pentru chat. Cert este ca se castiga bani din asta, tarifele difera de la un studio la altul, de la un site la altul. Utilizatorii platesc pentru comunicare, pentru serviciile pe care le primesc, respectiv pentru accesul la comunicare.

De ce au nevoie romanii de astfel de job-uri? In realitate nu sunt incantati sa faca asta, dar banii ii conving sa scape de inhibitii si sa faca si o munca asa de blamata. Sunt multe fete tinere si frumoase de numai 20 de ani care fac o astfel de meserie, ele castiga bani multi pentru ca multi barbati din strainatate doresc sa comunice cu fete dragute si interesante. Multi nici nu se uita la bani, sunt dispusi sa plateasca pentru o conversatie online plina de viata, cu o fata pe care o pot vedea si o pot auzi.

Un lucru este cert, cu cat utilizatorii vor sa vorbeasca mai mult, cu atat ei platesc mai mult. Asa se ajunge la sume mari, pentru ca in general se incepe cu sume mici, uneori chiar de 7-8 dolari pe minut si se poate ajunge la 30 de dolari minutul.

Prin urmare, aceasta munca aduce multe castiguri, asa se explica numarul mare de romani care accepta sa faca asta doar pentru bani, in plus ei au si un program flexibil, pot lucra si de acasa. Dezavantajele exista si ele, cei care incep un astfel de job trebuie sa le cunoasca si sa si le asume.

In lume, din videochat se castiga mai mult de 10 miliarde de dolari in fiecare an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea