Cariera

#lider #cariera #calitati #sef #sfaturi cariera

Vrei sa ajungi sef? Iata 5 lucruri pe care trebuie sa le faci!

Sa ajungi sef la locul de munca poate fi o adevarata provocare. Insa un viitor lider trebuie sa dovedeasca anumite calitati. Iata ce trebuie sa faci ca sa dai bine in ochii conducerii pentru a te promova:

1. Asuma-ti responsabilitati

Un potential sef trebuie sa demonstreze ca este capabil sa-si asume responsabilitati. Daca rezultatele unui proiect nu sunt cele scontate, recunoaste-ti greselile.

2. Demonstreaza-ti aptitudinile

Arata ca esti pregatit sa faci fata responsabilitatilor suplimentare. Asuma-ti proiecte importante, munceste in plus, pentru a face diferenta intre tine si celilalti. Vino mereu cu idei noi.

3. Forteaza limitele

Incerca lucruri noi, asuma-ti riscuri. Fa lucruri pe care altii le evita. Liderii forteaza limitele si nu se tem sa faca nimic din ceea ce altora le displace.

4. Fa-ti relatii

Daca vrei sa promovezi, incearca sa ii cunosti pe toti liderii companiei in care lucrezi si sigura-te ca te vor retine. Insa nu doar cu sefii trebuie sa te intelegi bine, ci e util sa ai si sustinerea tuturor colegilor.

5. Fii deschis

Fii deschis la critici. Feedback-ul celor din jur iti poate fi foarte util si poti prinde din zbor idei pe care sa le folosesti in avantajul tau, pentru a-ti imbunatati activitatea.

Sursa foto: contextbasedsolutions.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea