Cariera

#savage studio #videochat #business

Videochatul este un model de business profitabil si nu un subiect tabu

Piata de videochat din Romania este de mai bine de 5 ani pe un trend ascendent, impunandu-se rapid la nivel de cota de piata globala ca lider mondial. Si acest lucru se intampla nu numai pentru ca romancele sunt unele dintre cele mai frumoase femei din lume, ci pentru ca antreprenorii au inteles oportunitatile pe care le-a adus cu sine mediul online.

 

Desi inca un subiect tabu pentru opinia publica din tara noastra, pentru cei care au inteles cum functioneaza cu adevarat acest model de business, domeniul nu aduce decat profituri mari si un trai mai mult decat decent pentru angajatii lor.

Plecand de la insasi modul de petrecere a timpului liber pe care il adopta oamenii la nivel mondial, si anume navigarea pe site-uri de Internet, dar si de la o nevoie de baza, comunicarea, un studio de videochat nu face nimic altceva decat sa indeplineasca o nevoie a unui consumator de online: interactiunea virtuala cu alti oameni. Iar faptul ca intreg mecanismul se desfasoara pe o piata globala, asta aduce de fapt si castigurile mari din domeniu.

SAVAGE Studio iti demonstreaza pas cu pas de ce videochatul este un model de business eficient si nu un subiect tabu. Si da, visurile despre independenta financiara se indeplinesc, poate mai repede decat in cazul unui job mediu din Romania, dar cu la fel de multa munca, seriozitate si implicare.

Majoritatea oamenilor se gandesc la videochat ca la o activitate ilegala si imorala doar pentru ca nu au avut informatiile sau timpul necesar de a aprofunda domeniul si de a descoperi ca in realitate nu este nimic din cele doua.

In primul rand, activitatea principala care se desfasoara in cadrul unui studio este aceea in care modelele online poarta discutii exclusiv online, din fata unei camere web cu oameni din toate colturile lumii. Nu exista nimic imoral sau indecent, fiind exclus ca modelele sa faca ceva din ceea nu isi doresc. Intrucat interactioneaza cu tipologii, personalitati si culturi diferite, pot aparea diverse situatii, insa modelele au libertatea totala de a incheia discutia in cazul in care considera ca interlocutorii lor au atins niste limite legate de decenta. Abilitatile pe care se bazeaza modelele pentru a castiga sumele mari de bani sunt de fapt altele: o comunicare inteligenta si persuasiva, ce presupune discutii cat mai interesante si cat mai vaste despre anumite domenii, pe care le doresc interlocutorii lor. Alaturi de o imagine placuta si o atitudine optimista si plina de energie buna, modelele online cuceresc rand pe rand fani in online, care platesc doar pentru a le vedea si a discuta cu ele, acestea devenind rapid confidentele lor in spatiul virtual.

In al doilea rand, un studio de videochat profesionist este o afacere 100% legala, din toate punctele de vedere. Are personalitate juridica, plateste taxe si impozite catre statul roman (si inca unele foarte mari, intrucat veniturile sunt la randul lor insemnate), are angajati pe baza de contracte de munca, are active mobile si imobile, o echipa de management si facturi de platit catre furnizori. Practic, functioneaza ca orice alta companie prestatoare de servicii din Romania. Diferenta este ca are un model de business inovativ, cu cereri din piata globala, ceea ce face ca activitatea de videochat sa se bucure de succes si implicit de incasari financiare mari.

Un studio care se respecta are o organigrama bine stabilita, angajatii au fise ale postului bine definite si fiecare stie ce are de facut astfel incat sa se ajunga la acele castiguri mari vehiculate. Un lucru este cert: nu negam existenta incasarilor care depasesc cu mult salariile medii din Romania, dar acestea nu vin fara organizare si munca multa.

In cadrul unui studio de videochat sunt angajati oameni specializati si care au competente in domenii diverse. Sigur, activitatea principala este desfasurata de modelele online, intrucat ele sunt cele care poarta discutiile in mediul online cu oameni din toata lumea, insa in spatele lor exista o echipa ce le sustine la orice pas. De la tehnicieni IT si traineri, pana la oameni de resurse umane, contabilitate si personal administrati, toti ajuta modelele online sa isi desfasoare munca cat mai bine.

Specialistii in IT se asigura ca echipamentele tehnice folosite functioneaza perfect, conexiunile pe site sunt in regula si ca modelele pot sa isi faca jobul linistite. Trainerii ofera suport modelelor la orice pas, le ajuta sa fie la curent cu ultimele noutati din domeniu, le ofera sugestii de conversatii sau se asigura ca imaginea acestora este perfecta. Practic acestia indeplinesc cu succesul rolul unui manager de echipa care sustine, motiveaza si corecteaza eventualele probleme care pot aparea la nivelul personalului.

Inafara de faptul ca este o afacere legala 100% si profitabila, modelele care aleg sa lucreze alaturi de SAVAGE Studio, se bucura de o echipa care le va sustine la orice pas, de confidentialitatea totala a datelor si bineinteles, o cariera cu multe avantaje financiare. Poti sa te convingi, completand formularul de angajari online.

Sursa foto: savage-studio.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea