Cariera

#limbi straine #salariu #loc de munca

Vezi ce salariu poti obtine daca stii o limba nordica sau slava

Cele mai cautate limbi straine sunt cele nordice si slave, spun recrutorii. Un angajat care stie o astfel de limba poate obtine un salariu de peste 1.000 de euro intr-o functie de conducere.

Centrele de asistenta telefonica create in Romania creeaza locuri de munca pentru romanii care stiu sa vorbeasca limbi straine, de circulatie mai restransa.

”Intr-un top al celor mai cautate limbi straine raman engleza, franceza, germana, italiana si spaniola, insa cel mai bine platiti sunt vorbitorii de suedeza si norvegiana , dar si olandeza, ebraica, greaca, araba, turca sau slovaca, rusa, slovena si poloneza”, a explicat Monica Dona, Human Capital Consultant la firma de recrutare Lugera & Makler, citata de Realitatea.net.

Bucurestiul, Clujul si Iasi-ul sunt orase in care s-au deschis cele mai multe call centere. Salariul unui cunoscator de limba engleza si o limba de circulatie mai restransa variaza intre 500 si 700 de euro lunar pentru un angajat nou si poate ajunge la 1.200 de euro pe luna in cazul detinerii unei functii de conducere .

Un team leader care are bune cunostinte de ceha sau slovaca si engleza si bune abilitati de coordonare poate castiga intre 1.000 si 1.200 de euro lunar”, a mai spus Monica Dona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea