Cariera

#salariu #salarii bugetari #functionari #salarii mari #agentia nationala de integritate #curtea de apel bucuresti

Vezi ce functionari ai statului au salariul mai mare decat Traian Basescu

Printre salariatii care castiga mai mult decat Traian Basescu se numara seful Agentiei Nationale de Integritate , presedintele Curtii de Apel Bucuresti si Inspectoratul general al Inspectoratului General al Politiei Romane.

Seful statului, Traian Basescu, are un salariu de 70.374 de lei, ceea ce inseamna ca incaseaza lunar de aproximativ 5.860 de lei. Salariul presedintelului Romaniei este mai mic, in comparatie cu veniturile lunare ale altor functionari ai statului.

Seful Curtii de Apel din Bucuresti, Dan Lupascu, a declarat ca are un venit anual de 201.790 de lei, bani pe care ii primeste pentru ca este membru al Consiliului Superior al Magistraturii. Dan Lupascu mai primeste 30.155 de lei anual, pentru activitatea didactica pe care o depune la Universitatea Nicolae Titulescu din Bucuresti.

Inspectorul general al Inspectoratului General al Politiei Romane ( IGPR ), Liviu Popa, a spus, in declaratia sa de avere publicata de site-ul Agentiei Nationale de Integritate (ANI) ca are un venit anual de 197.413 lei, pe care il primeste din partea Directiei Generale Anticoruptie. La acesti bani se adauga un salariu anual de 10.669 de lei, pe care ii primeste pentru functia de inspector general la IGPR.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea